Pages

bilgi paylaşım ve yayım hattı:
iphone, ipad, ios, cydia, apple, android, ics, installous, gezi, driver, linux, oyun

21 Kasım 2006 Salı

beyazkarga.com ekibinden bilişim blogu

Beyazkarga.com sitemizde bilgi sayfaları vardır. Son 3 yıldır güncellenmeyen. Edebiyat içeriğinin yanında pek uyumlu olarak görmediğimiz bu bölümü başka bir yere taşımak için vaktiyle bebelere.net isminde bir domain aldık. Oturduk gelişmiş bir yönetim paneline sahip site yaptık. Ama bu işe o kadar zaman ayırdık ki siteye içerik giresimiz gelmedi. Üşengeçlik başgösterdi ve proje 3 sene bekledikten sonra rafa kaldırıldı.

Temel sorunun, içeriğin önceden oluşturulmamış olduğu konusunda bir sonuca ulaştık. Öyleyse ne yapalım sorusunun cevabı, içerik oluşana kadar bir blog sitesi olarak faaliyet gösterelim. Yazıları burada biriktirelim sonra sitemizi boş vaktimiz olduğu bir zaman hayata geçirelim dedik. İşte bu yüzden buradayız.

Helke nedir?
Helke süt sağmada kullanılan bir kaptır. Kovaya benzer bir görüntüsü vardır. Genellikle bakırdan yapılır. Yüzeyi kalaylanmıştır. Unutulan bir kelime olduğu için, ileride bir adres almaya kalktığımızda adres seçenekleri her geçen gün azaldığı için böyle bir ismi uygun bulduk.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blog Listem