Pages

bilgi paylaşım ve yayım hattı:
iphone, ipad, ios, cydia, apple, android, ics, installous, gezi, driver, linux, oyun

20 Ekim 2010 Çarşamba

Snopy SG-507 Gamepad Driveri Windows Xp, Vista, 7

Bu Snopy markasından pek hoşlandığımı söyleyemem. Lakin piyasadaki en ucuz ve nispeten kaliteli olan ürünleri onlar üretiyorlar. Snopy SG-507 modelinden aldım bugün PC için. Hem PC hem de PS2'ye uygun olan USB girişli bir gamepad. Windows 7 64 Bit Ultimate altında önce cd'sinden driverını takıp kurdum, ardından taktığım anda Windows 7 tanıdı. Açıkçası sorun çıkarmasından korkuyordum ama beklediğimden iyi performans verdi. Ele yatkınlığı fena değil. Tuşlar eh işte. Ne kadar süre idare edecek, ne kadar dayanıklı bunları zaman gösterecek. Fiyat olarak ise bugün itibariyle 16,5 liraya alınabilmekte.

İthalatçı sitesinde driverları yer almadığı için belki cd'sini kaybedenler olur diyerek driverı yüklüyorum. Aşağıdan indirebilirsiniz.

http://dl.dropbox.com/u/1352963/VL807.rar

İyi eğlenceler.

Edit: Yeni link => https://drive.google.com/file/d/0B3dth260q_dmNE95aFk0VVVYc0E/view?usp=sharing

10 yorum:

  1. bende de aynı joyistik var ama oyunların bazılarında tanımıyor yada tanısada oyunda vibration yapmıyor bunu nasıl hallede bilirim...

    YanıtlaSil
  2. Maalesef bazı oyunlar titreşim özelliğini desteklemiyor. Driver bu konuda bir güncelleme yapana kadar -ki yapacağını zannetmiyorum- buna bir çare bulmak mümkün değil. Bu şekilde kullanmak ve ucuz etin yahnisi demek gerekiyor.

    YanıtlaSil
  3. kardeşim bu gmaepad ilesg-507 ile nba 2k12 ve pes 2012 nasıl titreşimli bir seklde bilsayarda oynanabilir cevabı warsa mailime yazarmısın dua edrim sana:)icavdarci@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha once verdim bunun yanitini: Maalesef bazı oyunlar titreşim özelliğini desteklemiyor. Driver bu konuda bir güncelleme yapana kadar -ki yapacağını zannetmiyorum- buna bir çare bulmak mümkün değil. Bu şekilde kullanmak ve ucuz etin yahnisi demek gerekiyor.
      Kisaca yapamazsiniz.

      Sil
  4. ben bir kol aldım Snopy Sg-501 eski windows xp vardı o nun süresi noldu ve ben yeniden yaptım bu ve pes2011 oynuyorum joistigimde bir şey yoktu ama windows u tekrardan kurduktan sonra bu sefer bilgasayar kolu görmemeye başladı kolda bir bozukluk yok ama neden oldu anlamadım yardım ederseniz sevinirim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. denetim masasindan aygit yoneticisine girin. snopy'nin driveri yuklu ise onu kaldirin. bilgisayari resetleyin. usb'ye kol takili degilken driveri tekrar kurun. kolu takin. calismasi gerek. calismazsa baska bir sorun vardir.

      Sil
  5. merhaba arkadaşlar snopy sg-606 driver cd si bana lazım

    YanıtlaSil
  6. Yanıtlar
    1. Merhaba, dropbox dosya durduğu halde linki pasifize etmiş. Linki google drive olarak yeniledim. Teşekkürler.

      Sil

Blog Listem