Pages

bilgi paylaşım ve yayım hattı:
iphone, ipad, ios, cydia, apple, android, ics, installous, gezi, driver, linux, oyun

30 Aralık 2006 Cumartesi

Kabus 22 tam çözüm - Ebru'nun bölümü 1

Demir'e garip bir yaratığın saldırmasından sonra merakla beklenilen kahraman Ebru'yla oynamaya başlıyoruz. Gayet hoş bir görüntüye sahip olan Ebru hanımın sesi nedense çok irrite edici. Olsun görüntüsü sesini kapatıyor. Ağzına bant yapıştırıveririz olur biter.

Konumuza dönecek olursak, Ebru'yla bir oturma odasında karşılaşıyoruz... Kapıdan dışarı çıkılır. Sağa dönülür mutfağa girip oradaki envanterler toplanır. İlk çıktığınız oda olan oturma odasının karşısındaki kapıdan geçilir ve aşağı inilmiş olur. Apartmandan dışarı çıkılır. Yukarı doğru gidip kapıdan geçilir. Yolun karşısındaki kapıdan ilerlenir. 2 yaratık pataklanır. En son meydandaki (oyuna Demirle başladığımız yer) kapıdan çıktılınca sağa (yukarı) doğru ilerlenir. Yanmış araçların içindeki bir adamın elinde levye var o alınır. Şimdiii geldiğimiz o upuzun yolu geriye döneceğiz... (Bu kısım çok gıcık edici)

Merdivenli apartman kapısından bu defa aşağıya doğru ilerlenir. Karşınızda ilk denemede açılmayacak olan bir kapı çıkacak. Levyeyle kapıyı gevşetin. Karşınızda yer alan arabanın yanında bir bidon var, ona nişan alıp patlatın (yaratıklardan bi kaçıda ölmüş oluyor) Uçan haşeratları temizleyin. Arabanın yanından devam edip Kaya'nın Yerine girin.

Arka kapısından dışarı çıkın. Karşınızda yer alan yerde bir merdiven var. Aşağı inin. Kerpeteni alın. Arka tarafta bir save noktası var, oyunu kaydetmek isterseniz kaydedin.

Kaya'nın yerinden yine geçiş yaparak en gerideki meydana ulaşın (yaratıklarla fink atmadan direkt devam edebilirsiniz). Meydanda ilk kapı olan yeşil kapıya dönün. Önüne düşmüş olan bir elektrik kablosu göreceksiniz. Yanında yer alan elektrik dolabına yaklaşın ve Nesnelerden penseyi seçip kullanarak elektriği kesin. Kapıyı artık açabilirsiniz.

Dikkatli adımlarla yürüyün, sakın ama sakın koşmayın!

Ahaha bu kadınlar hep böyle canım. Hemen korkuyorlar ve başlarına olmadık işler açıyorlar.

4 yorum:

  1. Bu bilgiler inanın süper.İnternet üzerinde gördüğüm belki de en ayrıntılı ve işe yarar bilgiler / ipuçları diyebilirim.Ayrıca oyunun bu denli oynanabilir olduğunu görmekte ayrı bir heyecan uyandırıyor içimizde. Çok teşekkürler...

    Edit: Muhtesem entrapmen ilk yorumu ucurmus ve tekrar eklemistir :)

    YanıtlaSil
  2. abiiiiiiii mütüş çözüm yaaa özellikle ramazan abii li bölüm cok hoşuma gitti oyunu ilk aldığımda heyecanla yükledim ama sevmedim sildim kaldım il başta sonra aldım senin ilk baştaki çözümlerini bi oynadım artık sadece kabus oynuom cami bölümü çok güzeldi adi haşeretları öldürüyozya sonra ramazan abiden bi saldırı uğruyoz oralar çok sardı müthiş yorum abi bide şu hastene bölümünün çözümünü yazsangüzel olur ÇOOOOOOOK RESEKKÜR

    YanıtlaSil
  3. süper yamış uygulacağım

    YanıtlaSil
  4. ya bu kız çarpıldı bidahada penseyi kullan madıııı

    YanıtlaSil

Blog Listem